Un jove i un menor detinguts quan provaven d'entrar a robar en un pis de Girona

Els lladres portaven al damunt dos tornavisos i una pota de cabra

La Policia Municipal de Girona ha detingut dos joves, un dels quals menor d'edat, a qui un veí va sorprendre mentre intentaven entrar a robar en un pis del barri de Palau.

Els dos lladres van aconseguir forçar la porta corredora d'uns baixos, que donava a un pati privat, però van marxar corrents quan es va disparar l'alarma. Gràcies a la descripció que els va donar el testimoni, que també va ser qui va alertar la policia, els agents els van poder trobar poca estona després.

Un dels nois portava un tornavís a la butxaca de la dessuadora i, a dins la motxilla de l'altre, la patrulla hi va trobar una pota de cabra i un altre tornavís (aquest, de grans dimensions). Els dos joves van quedar detinguts per un delicte de robatori amb força. Tots dos viuen a la ciutat i el que ja és major d'edat té 18 anys.

Ampliació:

Els fets van passar pels voltants de les sis de la tarda d'aquest dilluns, dia de Sant Esteve. Un veí del barri de Palau va trucar a la Policia Municipal per alertar que dos joves havien provat d'entrar a robar en un pis de la zona. L'habitatge, situat als baixos d'un bloc, té una porta corredora que dóna a un pati privat.

Els dos joves, amb l'ajuda dels tornavisos i de la pota de cabra, van aconseguir forçar la porta. Però aleshores es va disparar l'alarma i els lladres van fugir corrents. El veí els va veure i, per això, va poder recordar tant els seus trets físics com la manera en què anaven vestits.

Quan la patrulla va arribar a lloc, els agents van comprovar com a l'interior del pis que havien forçat no hi havia ningú. La policia va parlar amb el testimoni, i després que els donés la descripció dels lladres, van començar a fer recerca per la zona.

Al cap de poca estona, la policia va trobar dos joves que coincidien amb les característiques facilitades. Els agents van registrar-los i va ser aquí quan van acabar d'esvair dubtes. Un d'ells portava un tornavís a la butxaca de la dessuadora i l'altre, a dins una motxilla que duia penjada, hi havia guardat una pota de cabra i un altre tornavís (aquest, de grans dimensions).

La Policia Municipal va detenir els dos joves per un delicte de robatori amb força. Tots dos viuen a Girona i un d'ells és menor d'edat. L'altre, Adonis Josias S.A., té 18 anys.