La regidora del PP a Girona, Concepció Veray, entra com assessora a la Diputació de Barcelona

Cobrarà 14 pagues anuals de 3.500 euros cadascuna

El Partit Popular (PP) ha designat a la regidora i portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, com a nova assessora política a la Diputació de Barcelona. Veray tindrà una retribució de nivell N5 que li comportarà un sou mensual de 3.505,62 euros bruts mensuals, amb 14 pagues anuals, que representen 49.078,68 euros anuals en total.

Segons recull el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) publicat ahir dilluns, Veray va iniciar la seva tasca el passat 31 d'octubre, segons s'especifica en el Decret de presidència aprovat el 22 de novembre.

La regidora i portaveu supleix així els ingressos que ha deixat de percebre després de no formar part del Congrés dels Diputats a Madrid en quedar-ne fora a les darreres eleccions generals del 26 de juny. La popular havia ocupat aquest escó com a representant gironina a Madrid en la X legislatura (2011-2016).

Entre les diverses tasques que havia desenvolupat hi consten les de portaveu de la comissió de Foment, portaveu adjunta de la comissió de Foment, vocal de la comissió de Foment, vocal de la comissió d'Industria, Energia i Turisme, vocal de la comissió sobre Seguretat Vial i Mobilitat Sostenible, secretària de la primera comissió sobre Seguretat Vial i Mobilitat Sostenible i, finalment, ponent sobre la ponència del Projecte de Llei de Patents.

Amb tot, Veray segueix els passos de l'excap de llista del PSC a Girona Pia Bosch, que també fou contractada com a assessora política el novembre de 2015 a la Diputació de Barcelona, tal i com va explicar AraGirona.cat en exclusiva.


Constància i sacrifici

Veray es va presentar a les últimes eleccions com a exemple de superació. En el seu vídeo electoral explicava a mode de proesa com va perdre 104 quilos després de sotmetre's a una operació de reducció d'estomac. La popular apuntava en el clip que "no hi ha res impossible", que "si un s'ho proposa els reptes es poden assolir", però això no és possible sense "constància, esforç, treball i sacrifici".

La regidora de l'Ajuntament de Girona només va aconseguir obtenir un 10,07% dels vots (30.860 butlletes), quedant fora del Congrés.