Pandora obre a l’Espai Gironès la seva primera boutique a les comarques de Girona

La joieria es troba a la primera planta del centre comercial

La firma Pandora, dedicada a joies elaborades de manera artesanal, ha obert avui a l’Espai Gironès la seva primera boutique a les comarques de Girona. Pandora, amb seu central a Dinamarca, és una marca de referència que comercialitza joies de materials de primera qualitat.  

Aquest nou espai, que està situat a la primera planta del Centre Comercial, oferirà una experiència pròpia de la firma: la possibilitat de submergir-se en un univers de joieria acabada a mà i de materials de qualitat, en el qual, les dones que acudeixin a la botiga, podran interaccionar amb les peces, observar-les i provar-les , a més de poder crear les seves pròpies combinacions. Pandora segueix apostant pel mercat espanyol, i aquesta nova boutique se sumarà a les més de 1.900 botigues a nivell mundial.

La nova boutique disposa d'un mobiliari sofisticat que la converteix en un espai propi de la funcionalitat danesa i del disseny d'alta gamma. Així, les noves col·leccions poden ser presentades als clients de forma immillorable, seguint els valors de la marca i representant el seu ADN. Les joies es presenten segons les seves característiques: són joies genuïnes, contemporànies i femenines, que permeten a les dones expressar-se individualment i donar a conèixer el seu interior. Així, Pandora segueix desenvolupant el seu concepte de botiga Evolution, que busca establir una relació especial entre la consumidora i la marca, creant una experiència única.

Les col·leccions de Pandora ofereixen nombroses i variades peces, i la possibilitat de combinar-les al gust de la clienta, que es converteix en la seva pròpia dissenyadora, creant i combinant la seva pròpia joieria per expressar els seus gustos, els seus somnis i la seva personalitat.

L'empresa

Mundialment reconeguda per la seva joieria contemporània i d'acabat a mà a preus assequibles, Pandora dissenya, fabrica i comercialitza joieria de materials d'alta qualitat. Inspirant a dones a celebrar la seva singularitat i a expressar el seu estil personal, les joies elegants i femenines de Pandora capturen els moments inoblidables i valors personals de la vida. Els dissenys són únics de Pandora, i combinen artesania tradicional amb la més avançada tecnologia.

Es comercialitzen en més de 100 països en els sis continents a través d'aproximadament 8.900 punts de venda, incloent més de 1.900 botigues boutique pròpies. Fundada el 1982 i amb seu a Copenhaguen, Dinamarca, Pandora compta amb un personal compost de més de 17.800 persones a tot el món, de les quals aproximadament 12.000 es troben en Gemopolis, Tailàndia, on la companyia manufactura la seva joieria. Pandora cotitza a la borsa de valors NASDAQ OMX Copenhagen a Dinamarca. El 2015, els ingressos totals de Pandora van ser de 16,7 bilions de corones (aproximadament 2,2 bilions d'euros).