Detinguda per circular beguda i en direcció contrària per l'autopista a Capmany

La conductora, de 26 anys i veïna de Llagostera, també havia perdut la roda del davant

Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut avui, cap a dos quarts de nou del matí, una dona de 26 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Llagostera, per conduir temeràriament i sota els efectes de l’alcohol.
 
Els fets s’han produït a un quart de vuit del matí quan diversos testimonis han alertat que un vehicle circulava en direcció contrària per l’autopista AP-7, al punt quilomètric 28, dins del terme municipal de Capmany.
 
Un patrulla de trànsit ha localitzat el turisme al punt quilomètric 15.5 circulant a gran velocitat i en direcció contrària. A més, el vehicle havia perdut la roda davantera i el disc de fre tocava a l’asfalt fent espurnes per la fricció.
 
Els agents han circulat paral·lelament al vehicle indicant, amb senyals lumíniques i acústiques, que s’aturés però la conductora ha fet cas omís de les indicacions. De fet, el vehicle, amb la conductora i una segona ocupant estirada al seient del darrera, han continuat la marxa en direcció contrària creuant-se amb diversos camions i cotxes que li feien ràfegues de llum per advertir-la.

 
 
Finalment, i davant el risc que s’acabés produint una col·lisió frontal, una patrulla de seguretat ciutadana ha tallat l’autopista el punt quilomètric 7 per barrar-li el pas, i han aconseguit, d’aquesta manera, que el vehicle s’aturés.
 
Un cop assegurada la via, els agents li han fet a la conductora una prova de detecció alcohòlica que ha donat un resultat de 0.62 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. La jove ha estat detinguda en aquell mateix moment pels dos delictes contra la seguretat del trànsit.
 
L’arrestada passarà en les properes hores a disposició judicial.