Denunciat a La Jonquera dos conductors d'un autocar que arrossegava un remolc amb un monovolum a dins

A més els agents van detectar anomalies en el disc de registre de conducció del vehicle que va quedar immobilitzat

Els Mossos d'Esquadra van denunciar a dos conductors d'un autocar a La Jonquera (Alt Empordà) que viatjaven arrossegant un remolc amb un cotxe monovolum a dins. Tot plegat va passar el passat 9 de novembre quan els agents van sospitar del vehicle i el van aturar a l'alçada del quilòmetre 6,5 de l'autopista AP-7 quan circulava en direcció sud.

Al obrir el remolc van veure que, en comptes de transportar l'equipatge dels passatgers, hi havia un monovolum, una mercaderia que no pot transportar. El vehicle, que cobria la ruta Romania-Almeria, transportava un total de sis passatges a banda dels dos conductors sancionats.

A més, la policia va detectar que un dels cos infractors no havia justificat l'activitat que havia realitzat els dies anteriors, ja que no hi havia registres de conducció a la seva targeta professional.

Un cop fetes les comprovacions, els Mossos es van emportar l'autocar fins a l'àrea de servei de la Porta Catalana, on va quedar immobilitzat.De moment s'ha sancionat a la companyia que haurà d'abonar una multa de 5.002 euros per la infracció.