El Festival Cruïlla tindrà una nova rèplica a la primavera amb Txarango de protagonista

El grup presentarà el seu tercer disc el 12 de maig al Poble Espanyol

Txarango i el Festival Cruïlla han anunciat a la premsa i a través d’un vídeo difós a les seves respectives xarxes socials que el primer concert “el primer concert als Països Catalans” de presentació del nou disc del grup del Ripollès tindrà lloc en el marc del Festival Cruïlla de Primavera.

Cruïlla de Primavera és una nova iniciativa del certamen, en la línia del Cruïlla de Tardor que se celebra precisament aquests dies com un cicle de concerts que compta amb Crystal Fighters, Andrew Bird, Kate Tempest o Caravan Palace, entre altres.

L’objectiu d’aquestes cites és, segons l’organització, donar continuïtat al gran festival d’estiu que se celebra al Parc del Fòrum i estendre la relació amb el públic al llarg de l’any i emplaçar-la en nous espais.

La diferència és que Cruïlla de Primavera no es presenta, almenys d’entrada, com un altre cicle de concerts sinó com una cita d’una sola nit, a la plaça porxada del Poble Espanyol, amb un cap de cartell i un altre grup encara per confirmar. Les entrades per aquest concert ja s’han posat a la venda.