Territori i Sostenibilitat inverteix 650.000 euros per millorar la C-38 entre Camprodon i Molló

Es renovarà el ferm de la carretera en un tram de 4,5 quilòmetres

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat aquesta setmana les obres per millorar el ferm de la carretera C-38 entre Camprodon i Molló (Ripollès). Aquesta actuació, que permetrà afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció, compta amb un pressupost de prop de 650.000 euros i afectarà un tram de 4,5 quilòmetres.

Els treballs tindran una durada de dos mesos. En concret, les obres abastaran dos trams de la via, un de 4,2 quilòmetres entre l’accés al nucli de Rocabruna i la rotonda de Molló, i un tram de 300 metres de la travessera de Camprodon.

Es preveu el sanejament i el tractament previ de les zones que puguin estar més deteriorades del ferm i l’estesa d’una nova capa de paviment, així com la renovació de la senyalització horitzontal.

Addicionalment, es milloraran els elements per al drenatge de la carretera i s’adequaran les barreres de seguretat i la senyalització vertical. L’execució d’aquestes tasques comportarà afectacions al trànsit, que consistiran en l’ocupació d’un carril de la carretera, en funció de les necessitats de l’obra. L’horari previst dels treballs serà de dilluns a divendres, de 08.00 a 18.00 h.