Espai Gironès col·labora per cinquè any consecutiu amb Càritas

El Centre Comercial ha firmat un nou acord de col·laboració amb la institució

Continuar donant suport  a la important tasca solidària  que està duent a terme Càritas Diocesana de Girona i, en concret, al seu Servei d’Intervenció Educativa (SIE). Aquest és l’objectiu del nou  acord de col·laboració que l’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A., ha formalitzat  aquesta setmana amb l’entitat . A l’acte, que s’ha dut a terme a la seu del SIE a Salt, als Espais Parroquials Sant Jaume, hi ha assistit la directora de Càritas a Girona, Dolors Puigdevall, i el gerent de l’ Espai Gironès, Pau Jordà.

El Servei d’Intervenció Educativa de Càritas Girona ofereix atenció social i educativa a infants i joves amb dificultats en el seu procés escolar i que viuen en un entorn social i familiar desfavorit. El Centre Comercial va signar el primer conveni amb l’entitat el  2012 i ha anat renovant-lo cada any. En edicions anteriors l’Espai Gironès ha contribuït amb el seu suport a ajudar a dur a terme accions com ara el programa PATI, que cerca proporcionar habitatges a dones amb fills en situació de risc socioeconòmic i altres iniciatives destinades a afavorir als col·lectius més necessitats de la demarcació.

A més, les instal·lacions del Centre Comercial han acollit exposicions per donar a conèixer la gran tasca solidària de la institució.

Càritas és referent a les comarques de Girona en l’acolliment i atenció a les persones que es troben en situació o risc de pobresa i exclusió social. És per això que l’Espai  Gironès s’ha volgut implicar en les seves accions de la mateixa manera que ho ha fet amb altres institucions que també treballen per millorar el benestar dels  gironins i  en el progrés de les comarques de Girona com ara la Fundació Oncolliga, la Fundació Jaume Casademont o la Fundació Astrid 21.