Un ferit de poca gravetat en l'incendi d'un habitatge a Figueres

L'afectat és un home de 71 anys

Un home de 71 anys ha resultat ferit de poca gravetat per inhalació de fum aquest divendres a la matinada en l'incendi d'un pis a Figueres. El foc ha començat quan faltaven pocs minuts per la una de la matinada a la segona planta d'un bloc de pisos situat al número 15 del carrer Calçada dels Monjos.

Fins al lloc s'hi han desplaçat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat que han sufocat les flames i han hagut d'evacuar un dels veïns amb la cistella de l'autoescala. La resta de persones que hi havia en aquell moment a l'edifici han pogut sortir pel seu propi peu. Les flames han cremat totalment una de les habitacions de l'habitatge del segon pis i han afectat la façana del bloc de pisos. La resta de pis també ha estat malmès pel fum i les altes temperatures.

El fum també ha afectat l'escala comunitària del bloc de pisos de quatre plantes i ha intoxicat un home de 71 anys. El veí ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat evacuat en una de les dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que s'han desplaçat fins al lloc a l'Hospital de Figueres.

En aquest incendi hi han treballat sis dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat que han donat el foc per apagat a un quart de dues de la matinada.