Uns lladres encasten un cotxe contra un banc de Vidreres i intenten endur-se el caixer automàtic

Els mossos investiguen si els delinqüents estan al darrera de dos robatoris més a benzineres del municipi

Els Mossos d'Esquadra busquen els sospitosos d'un robatori a una entitat bancària de Vidreres (Selva). Els fets s'han produït de matinada, quan els lladres han encastat un cotxe contra la façana de l'entitat. Llavors, han lligat una corda al voltant del caixer automàtic i l'han intentat arrossegar amb el vehicle, però no ho han aconseguit. Els lladres, per tant, han marxat amb les mans buides i han causat destrosses importants a l'oficina. Els mossos han tingut coneixement dels fets cap a les sis de la matinada.

Una estona abans, els mossos havien rebut l'alerta de dos robatoris més. El treballador de dues benzineres situades a peu d'N-II –també dins del terme municipal de Vidreres- ha alertat la policia quan ha vist que havien entrar a robar als establiments. En un dels casos, els delinqüents han fet palanca per entrar a dins i han sostret diverses begudes i productes de la botiga. En l'altre establiment han trencat el vidre i han aconseguit endur-se tant la caixa forta de l'interior com també un caixer automàtic situat a l'exterior.

Quan s'han produït els robatoris les dues benzineres estaven tancades. A més, els lladres han destrossat les alarmes per tal que no sonessin mentre estaven cometent l'assalt.

Els mossos investiguen si els tres robatoris estan fets pels mateixos delinqüents. A més, es dóna el cas que un veí del municipi ha denunciat que li han robat el vehicle, un cotxe 4x4, just aquesta nit. Els lladres també han rebentat una caseta de les obres de l'N-II a Sils per endur-se eines, que sospiten que han fet servir durant els assalts.