Els nous radars de Llofriu registren 977 infraccions per excés de velocitat en divuit dies

Encara estan en període de prova i no començaran a multar fins l'1 de setembre

Els dos radars instal·lats des del 6 d'agost al tram de la C-66 que travessa el nucli interurbà de Llofriu (Baix Empordà) han detectat prop de 1.000 infraccions per excés de velocitat en divuit dies. Com que estan en període de prova no es pot aplicar cap sanció als infractors però els titulars dels cotxes fotografiats rebran una carta comunicant la infracció que hagin comès. A partir de l'1 de setembre s'acabarà el període de prova i es podrà sancionar aquells vehicles que superin els 50 km/h en aquest tram.

Entre les 977 infraccions detectades, el vehicle que més ràpid anava va arribar als 98,9 km/h, gairebé el doble de la velocitat permesa en aquest tram. La policia local alerta que circular per aquesta via a més de 110 km/h suposaria que la infracció es convertiria en un delicte contra la seguretat del trànsit.

Per la seva banda, l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, ha expressat la seva preocupació per aquestes dades ja que remarca que s'han recollit durant uns dies que la carretera va molt plena a causa del turisme i, per tant, s'hauria de circular més lent que habitualment.