Detenen a Llançà un lladre que robava a dins de cotxes rebentant el vidre amb una pedra

Els mossos reben diverses denúncies en les darreres setmanes i investiguen si al darrera dels fets hi ha el mateix autor

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que podria estar al darrera de diversos robatoris a l'interior de vehicle que s'han registrat aquest estiu a la zona de Colera, Llançà i el Port de la Selva. En les darreres setmanes, la policia havia rebut un degoteig de denúncies de conductors que es trobaven el vidre esmicolat i una pedra a l'interior del cotxe.

El passat 19 d'agost, un testimoni va veure un home robant a dins d'un cotxe i va aconseguir apuntar la matrícula del cotxe amb el que va fugir. Aquesta informació ha estat clau per a la policia, que el dimecres 24 d'agost va detenir el sospitós a Llançà. De moment, la policia el relaciona amb dos robatoris, els dies 19 i 20 a la platja de Garbet.

En els dos casos es va endur objectes que hi havia dins el cotxe com navegadors, DVD portàtils o fins i tot pel·lícules i CD de música.

El lladre sempre actuava a plena llum del dia i trencava el vidre llençant una pedra. De moment, la policia li imputa dos casos (en tots dos hi havia testimonis) però sospita que pot estar al darrera d'altres robatoris denunciats i que coincidirien amb el modus operandi del lladre. El detingut té 36 anys, és veí de Llançà, de nacionalitat espanyola i té antecedents.