Sant Feliu de Guíxols es gasta més de 50.000 euros en un butlletí municipal

MES-Moviment d'Esquerres denuncia la publicació i la qualifica de "pamflet"

L'Equip de Govern de Sant Feliu de Guíxols, encapçalat per Carles Motas (Tots per Sant Feliu), ha reservat una partida de més de 50.000 euros per a publicar mensualment un butlletí municipal segons ha denunciat el grup del MES-Moviment d'Esquerres.

Els Independentistes han qualificat la publicació de ser un "pamflet" ja que es tracta "d'una eina de propaganda a millor glòria del govern municipal". El llibret, que s'ha repartit al llarg del poble i també es pot trobar en format digital, enumera algunes de les obres que s'han realitzat a Sant Feliu com ara les noves places d'aparcament a Can Roselló, els treballs arqueològics a l'exterior del Monestir, actes institucionals, informació sobre el projecte Guíxols Arena i fins i tot una agenda amb els actes de la Festa Major que ja s'havien celebrat abans que es publiqués el butlletí (es va distribuir el 9 d'agost).

Per tot això, MES ha carregat tintes contra la publicació que porta per nom #Guíxols i apunta que l'espai reservat als grups de l'oposició són insuficients; "en total 1.000 caràcters per cada grup inclosos els del govern, com si amb la resta de pàgines no en tinguessin prou! Caram quin espai més gros! Perquè es facin una idea aquest espai que ens ofereix setmanalment Àncora és més del doble", apunten.


Els mitjans locals, de banda

No només això, des del moviment d'esquerres també critiquen l'estratègia que es porta des de l'Àrea de Comunicació i lamenten que no es destini ni un sol euro a publicacions locals com ara el digital Tribuna Ganxona o bé la ja esmentada edició de paper; Àncora. MES apunta que aquests mitjans han estat "vetats" per no mantenir una línia editorial afí amb l'Equip de Govern.