Els Mossos enxampen quatre homes que robaven en una casa de Palol de Revardit

Un agent fora de servei va alertar dels fets

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 d'agost quatre homes que volien robar en una casa de Palol de Revardit (Pla de l'Estany). Els detinguts tenen entre 21 i 29 anys i són de nacionalitat espanyola i veïns Cornellà de Terri i Porqueres.

Cap a dos quarts de sis de la tarda del mateix dia quan un mosso fora de servei va observar que quatre persones intentaven robar en un habitatge de Palol de Revardit i va alertar dels fets. En arribar, els agents van localitzar els lladres fugint per separat pel mateix carrer.

Després de localitzar-los tots quatre per les rodalies de la zona, els mossos van comprovar que la porta d'accés al domicili estava oberta i tenia el pany forçat. També van veure que la porta corredissa del menjador de l'habitatge estava descargolada.

Els mossos van detenir els quatre homes com a presumptes autors d'un robatori amb força interior de domicili, en grau de temptativa. Els detinguts, dels quals tres tenen antecedents, van passar el dia 17 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.