L’Espai Gironès amplia els divendres l’horari de la zona exclusiva per a infants

L’Espai Petits Kids Club Estiu estarà obert demà, el 26 d’agost i el 2 de setembre

Després de l’èxit que té aquest estiu l’Espai Petits Kids Club, l’Espai Gironès amplia l’horari durant tres dies: demà divendres 19 d’agost, el divendres 26 d’agost i el divendres 2 de setembre, amb activitats d’11:30 a 14:00h, per tal d’oferir un millor servei als clients. L’Espai Petits Kids Club està situat al passadís central de la planta baixa del Centre Comercial i  està obert de dilluns a divendres de les 17:30h a les 20:30h, i els dissabtes de les 11:30h a les 14:00h i de les 17:30h a 20:30h. Aquest horari s’amplia amb el nou dels divendres.

Des del 30 de juny i fins el 3 de setembre els nens i nenes d’entre 4 i 12 anys poden disposar d’aquesta zona  exclusiva per poder dur a terme tallers de manualitat, lectura i jocs amb monitors i interactuar amb altres infants mentre les seves famílies fan les compres i gaudeixen de les instal·lacions.

Els dilluns i dimarts està dedicat als tallers de manualitats, els dimecres i dijous a la lectura i els divendres i dissabtes hi ha ludoteca de jocs. Les activitats estaran relacionades amb l’actualitat i amb les festivitats locals de la demarcació de Girona.