Detingut el presumpte autor de 10 robatoris a l’interior de vehicles al Pla de l’Estany

Els Mossos el van enxampar 'in fraganti' manipulant les portes dels vehicles estacionats a un pàrquing de Banyoles

Un home de 32 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Banyoles, es troba en situació de llibertat amb càrrecs com a presumpte autor de deu robatoris amb força a l’interior d’un vehicle , després que els Mossos el van detenir dissabte passat. A quarts de quatre de la matinada del 6 d’agost, la Policia va saber que un home vestit de negre i amb una gorra vermella, estava manipulant els panys de les portes dels vehicles estacionats en un pàrquing de Banyoles (Pla de l’Estany).

Quan van arribar al lloc, els agents van localitzar al sospitós. Aquest en veure la presència policial, va llençar els objectes que duia a les mans a terra i va treure una navalla i un tornavís de forma amenaçadora. Els agents van calmar a l’home i el van detenir.

Els mossos van constatar que hi havia 10 vehicles forçats amb el mateix ‘modus operandi’ i tots presentaven marques de restes de sang. La patrulla va comprovar que el detingut tenia un tall al palmell de la mà dreta i que sagnava.El detingut, amb antecedents, va passar el mateix dissabte a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat.