Mas Sorrer incia avui la programació musical d’estiu amb concerts a l’aire lliure

Obrirà el cartell del jazzbar de Gualta Mathilde Toussaint Quartet

El jazz bar Mas Sorrer de Gualta (Baix Empordà), donarà aquest cap de setmana el tret de sortida a la seva programació musical que inclou concerts a l’aire lliure de jazz, swing, soul, rhythm & blues, bossa nova, samba i reggae. Sota una nova direcció, Mas Sorrer vol continuar programant les actuacions de música en directe i de qualitat que al llarg dels seus 14 anys d’història l’han caracteritzat, reunint en un mateix espai un restaurant de cuina tradicional de quilòmetre zero i una carpa on prendre una copa sota la llum de les estrelles.

La programació musical d’aquest estiu a Mas Sorrer començarà aquest dissabte, 23 de juliol, amb un concert de la jove cantant francesa de 22 anys, Mathilde Toussaint, acompanyada per una banda de músics que formen el Mathilde Toussaint Quartet.

Li seguirà el dilluns 1 d’agost la cantautora Luna Cohen que, tot i que porta més de 10 anys instal·lada a Catalunya, manté encara intacta l’essència de la seva identitat brasilera. A Gualta hi presentarà el seu quart disc,  “November Sky”, una representació del continu viatge musical de l’artista, basat en una àmplia gamma d’influències que oscil·len entre el jazz, el pop, la salsa i l’afrobeat, mantenint un sabor genuïnament brasiler.

Per l’escenari de Mas Sorrer hi pujaran també, el divendres 5 d’agost,  els barcelonins The Excitements amb la veu de la moçambiquesa, establerta a Catalunya, Koko Jean Davis (per a molts, la nova Tina Turner) al capdavant. The Excitements facturen rhythm and blues unit als albors del soul més primigeni, influenciat pel millor de la música negra del segle passat.

La programació continuarà el diumenge, 8 d’agost, amb el swing de Saphie Wells & The Swing Cats, que hi presentaran un repertori que recorda temes clàssics del jazz en format acústic i original. Tancarà la programació, el dijous 18 d’agost, l’increïble músic Jordi Rossy que, en la seva faceta de vibrafonista, anirà acompanyat del pianista Mike Kanan per fer una revisió molt particular de l’obra de George Gershwin.

Tots els concerts començaran a les 22.30 h i les entrades ja estan a la venda a la web de www.massorrer.net