Enxampats mentre agredien i robaven a un grup de menors a Lloret de Mar

Les víctimes presentaven ferides als ulls fruit dels cops de puny

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el dia 15 de juliol, tres joves, dos menors i un altre de 18 anys, de nacionalitat ucraïnesa, veïns de Lloret de Mar, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.
 
A quarts de tres de la matinada del 15 de juliol, una dotació de paisà va veure a un grup d’estrangers que estaven en una zona on hi ha un parc infantil de la població de Lloret de Mar i cridaven auxili.
 
Es tractava d’un grup de cinc joves que estaven colpejant a un altre grup de menors mentre els sostreien el que podien. Els agressors en veure la policia van fugir del lloc corrents.
 
La patrulla va enxampar a dos dels lladres que duien un altaveu inhalàmbric que havien sostret als nois. Els agents els van detenir com a presumptes autors d’un un delicte de lesions i un delicte de robatori amb violència i intimidació.
 
Una altre dotació policial es va fer càrrec de les víctimes les quals presentaven ferides al voltant dels ulls dels cops de puny que havien rebut. Els joves van ser atesos al CAP de la població.
 
Els agents van continuar fent recerca per la zona i van localitzar a un tercer implicat en els fets i també el van detenir.
 
Els detinguts menors d’edats van ser lliurats als seus tutors legals i van ser citats per presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.
 
El detingut major d’edat va passar el dia 18 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat.