Controlat l'incendi de Santa Coloma de Farners, que ha cremat 18,4 hectàrees

Els Agents Rurals apunten a una negligència durant uns treballs de recollida de bruc com la causa del foc

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat poc després de les dotze d'aquest migdia l'incendi de Santa Coloma de Farners. El foc ha afectat 18,4 hectàrees, de les quals 2,6 són agrícoles i 15,8, forestals, segons els Agents Rurals, que apunten a una negligència durant uns treballs de recollida de bruc com la causa del foc.

Nou dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat continuen remullant aquest migdia el perímetre de l'incendi.

El foc va quedar estabilitzat aquest dimarts a la nit, ha cremat setze hectàrees i durant la nit no hi ha hagut represes.L'incendi es va originar aquest dimarts a la tarda a prop de la urbanització de Santa Coloma Residencial.

El foc va començar en una zona boscosa i els Agents Rurals apunten a una negligència durant uns treballs de recollida de bruc com la causa del foc.Inicialment, s'havien desallotjat de manera preventiva els veïns de cinc carrers -els més pròxims al foc- per evitar que els veïns estiguessin exposats al fum. Un cop el foc es va donar per estabilitzat, els veïns afectats van poder tornar a casa. Un total de 29 dotacions terrestres han estat durant remullant tota la nit la zona de l'incendi.