Porta Ferrada porta el millor rock i fado aquest cap de setmana

Actuen Mariza, Manolo Garcia i God Save the Queen

El festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), té programats per aquest cap de setmana tres concerts que van del fado al rock. Després dels celebrats concerts de Pat Metheny & Ron Carter i Omara Portuondo & Diego El Cigala, arriben Mariza (divendres 22 de juliol), Manolo Garcia (23 de juliol) i God Save The Queen (24 juliol).

Mariza, catalogada com la gran dama actual del fado, torna a Sant Feliu de Guíxols. Ho fa, aquesta vegada, amb Mundo, un disc esperat amb clàssics d'Amália Rodrigues i Carlos Gardel, entre d'altres i on Javier Limón (l'home al darrera de l'inoblidable Terra, així com dels grans èxits de Buika i Bebo amb El Cigala) exerceix de productor.

Per la seva banda, Manolo Garcia presenta "Todo es ahora", un treball que aposta per les guitarres i les bones melodies marca de la casa. 

Com a traca final, la millor banda tribut a Queen segons els Rolling Stones, els argentins God Save The Queen (Dios Salve a la Reina) arriben a Porta Ferrada per fer reviure un concert de Queen. Liderats per Pablo Padín, amb una gran semblança física i vocal amb Freddie Mercury, el grup porta gairebé tres dècades rendint homenatge al llegat dels autors de We Are The Champions i Bohemian Rhapsody amb concerts massius a tota l'Amèrica llatina així com en països com Xina, Austràlia o la Índia. Després de triomfar al Sant Jordi Club de Barcelona el 2013, God Save The Queen presenten a Sant Feliu Remember Wembley 86, fidel recreació del llegendari tour d'A Kind of Magic amb motiu del seu 30è aniversari.