34 dotacions dels Bombers treballen en un incendi de vegetació a Santa Coloma de Farners

Els Mossos d’Esquadra han tallat els accessos a una urbanització pròxima com a mesura preventiva

(Actualització 19:55h)

Els Bombers de la Generalitat han enviat 29 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris per apagar el foc. A les set de la tarda les flames evolucionaven per la serra de Coguls i el torrent de Bagastrà, al sud de l’Eix Transversal. A aquella hora l’incendi estava actiu i, segons els Agents Rurals, afectava una superfície de 5 hectàrees.

Com a mesura preventiva, els Mossos d’Esquadra, que hi han destinat 6 patrulles, han tallat els accessos a la urbanització. També hi estan treballant les Agrupacions de Defensa Forestal de Lloret de Mar, Cadiretes, Farners-Argimon i Hostalric.

De moment no s’han facilitat dades relatives a l’extensió afectada per l’incendi, les causes del qual encara no s’han pogut determinar.

Tallers tallats

Cinc carrers de la urbanització Santa Coloma Residencial de Santa Coloma de Farners, el carrer Vallès, el Pintor Fortuny, el Pintor Casas, l’Àngel Guimerà i el Badalona han estat evacuats de forma preventiva pel fum de l’incendi que crema des de dos quarts de cinc de la tarda en una zona forestal a la serra de Coguls, als afores de la urbanització.

Els veïns estan sent traslladats al camp de futbol que hi ha a la zona. Els Mossos d’Esquadra, que hi estan treballant amb 10 patrulles, també estan fent seguiment de l’evolució de l’incendi a la casa de colònies can Viader, on a les set de la tarda hi havia 23 menors i 3 monitors.

Els Bombers de la Generalitat han enviat 20 dotacions terrestres i 4 mitjans aeris per apagar el foc. En un primer moment els Mossos d’Esquadra ja havien tallat els accessos a la urbanització. A banda de Bombers i Mossos també treballen al foc les Agrupacions de Defensa Forestal de Lloret de Mar, Cadiretes, Farners-Argimon i Hostalric. De moment no s’han facilitat dades relatives a l’extensió afectada per l’incendi, les causes del qual encara no s’han pogut determinar.