Tallades l'AP-7 a Vilamalla i l'N-II a la Jonquera a causa d'un incendi forestal a la Catalunya Nord

Els camions són desviats per la sortida 2 de l'autopista i els cotxes per l'N-260

Un incendi forestal obliga a tallar aquesta tarda l'AP-7 a Vilamalla en sentit nord a causa d'un incendi forestal a la Catalunya Nord. Els camions són desviats per la sortida 4 de l'autopista cap al pàrquing de Vilamalla mentre que els turismes es devien cap a l'N-II per tal de descongestionar el trànsit a la Jonquera.

Al voltant de les cinc de la tarda es registren cinc quilòmetres de cues a l'AP-7 a Vilamalla i quatre més a la Jonquera, segons informa el Servei Català de Trànsit. Per la seva banda, l'N-II està tallada a la Jonquera en els dos sentits.

L'incendi està situat a la zona de Morellàs i les Illes (Vallespir) i, segons la Prefectura regional dels Pirineus Orientals, afecta unes 25 hectàrees, de les quals 15 han cremat completament.

Segons la Prefectura dels Pirineus Orientals, hi treballen 130 bombers i tres equips aeris. Els Bombers de la Generalitat han desplaçat sis dotacions terrestres fins al punt de la frontera en cas que el foc travessi cap a l'Alt Empordà. Segons han indicat fonts d'Interior, a la zona de l'incendi hi bufa vent de sud cap a nord.