Crema la xemeneia d’una pizzeria de Lloret de Mar i provoca esquerdes en un immoble

Els Bombers van estar treballant durant dues hores per poder extingir les flames

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada nit en l’incendi d’una xemeneia de llauna d’una pizzeria situada a la planta baixa d’un edifici localitzat a la platja de Fenals, a Lloret de Mar (Selva).

Els efectius van rebre l’avís quan passaven nou minuts de dos quarts de dotze de la nit i fins al lloc dels fets van desplaçar-se tres dotacions. Durant dues hores, els Bombers van estar treballant per apagar les flames que s’havien estès per tot el conducte de la xemeneia. Primer van foradar la xemeneia - que tenia dos canvis de direcció - des de l’interior del local per desmuntar-la i llançar-hi aigua directament.

Posteriorment, van poder obrir un forat al terrat de l’immoble per apagar les flames. Els Bombers assenyalen que a causa de l’incendi i les altes temperatures, van aparèixer esquerdes en una habitació i un lavabo d’un habitatge situat damunt de la pizzeria.

Els Bombers assenyalen que tot i els danys materials no consten ferits i que tampoc van haver de desallotjar cap persona.