Clausuren el 'Blow' de Girona per tres mesos i el multen amb 6.600 euros

Funcionava com a discoteca tot i tenir llicència de cafè concert i tenia la porta d'emergència tancada

La Generalitat ha imposat una multa de 6.600 euros al local Blow de Girona per diferents incompliments, com per exemple desenvolupar la seva activitat com a discoteca tot i tenir un llicència municipal com a cafè concert i tenir la porta d'emergència tancada.

Per a cada un d'aquests dos incompliments, l'establiment haurà de pagar 3.000 euros, als quals se li han afegit 600 euros més perquè el rètol del dret d'admissió no constava diligenciat al Departament d'Interior. Per tot això, també ha obligat el local, situat al carrer Miquel Blay, a tancar tres mesos, mesura que va fer efectiva el passat 30 de juny. Aquesta és la segona vegada que el local rep una sanció de la Generalitat aquest any.

En la primera ocasió, se li va imposar una multa de 600 euros perquè la porta d'emergència del local estava obstaculitzada per objectes mòbils; una multa de 3.000 euros i tancament per un període de 15 dies perquè s'hi estava realitzant l'activitat de discoteca tot i no tenir la llicència pertinent i una multa de 1.001euros per un excés d'aforament.

El local es va dur a terme entre el 7 i el 21 de març. Les sancions imposades s’emparen en la llei de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives 11/2009 i en el decret 112/2010 d’espectacles públics i activitats recreatives.