Noa inaugura dissabte el festival Sons del Món a Roses

Encara hi han entrades a la venda

El festival Sons del Món arrenca el proper dissabte 2 de juliol amb el concert de la cantant israeliana Noa. L'esdeveniment compleix nou anys i s'ha situat com el pioner en maridar concerts d'artistes de primera línia amb vins de la DO Empordà i paratges i escenaris únics com el Convent de Santa Clara de Castelló d'Empúries i la Ciutadella de Roses.

Enguany, el festival fa un sal qualitatiu i programa cinc concerts de luxe: Noa (2 de juliol), Macaco (8 de juliol), Rosario (15 de juliol), Sopa de Cabra (23 de juliol) iManel (29 de juliol).

El festival el complementen l'exitós cicle de concerts "Música entre vinyes" a cellers de de la DO Empordà amb artistes com Sanjosex, Marc Parrot, Sabor de Gràcia,Sara Pi, Joana Serrat i Cris Juanico.

Noa és la cantant israeliana internacionalment més reconeguda. Una artista amb una veu extraordinària que transmet emoció i intel·ligència en les seves interpretacions apassionades i vitals i que és capaç d'encisar a personalitats tan disperses com el mateix Pep Guardiola.

El seu darrer treball, Love Medicine, està inspirat en les qualitat curatives de la música i han col·laborat en el seu enregistrament artistes tan destacats com ara Gilberto Gil, Pat Metheny i Joaquín Sabina.

Noa amb Perafita Rosat del Celler Martín Faixó

Coneixedors del paratge del Cap de Creus, allà s'hi troba la família Martín i Faixó, en la que neix un vi: “Perafita Rosat” de Garnatxa i Merlot.

El seu color delicat reflexa un vi jove que ha estat escollit per part del sommelier del restaurant Miramar, per maridar amb la cantant Noa.