Es detecta un repunt de robatoris a Girona

La darrera setmana la Policia Municipal ha detingut fins a set persones

La Policia Municipal de Girona ha informat que han duplicat esforços i han incrementat la presència policial als barris de la ciutat davant el repunt d’un 30% dels robatoris amb força a l’interior de domicilis que s’ha registrat durant els mesos de març i abril en comparació amb el mateix període de l’any passat.

En aquest sentit i durant aquesta setmana, els agents han detingut a set individus en dos actuacions diferents. La primera es va portar a terme el passat dimecres 1 de juny quan els policies van atrapar després d’una persecució a tres persones que havien intentat entrar dins d’un habitatge localitzat a la Gran Via de Jaume I.

Cap d’ells tenia antecedents però els agents sospiten que podrien haver comès altres robatoris a diferents barris de la ciutat. La segona actuació va ser dijous 2 de juny quan els agents van detenir quatre homes d’entre 19 i 35 anys que van atracar un establiment amenaçant els empleats amb una arma blanca.

Ampliació:

Des del passat dilluns, els agents de la Policia Municipal de Girona ha detingut set individus en dos operacions diferents. La primera va ocórrer el passat dimecres 1 de juny quan els policies van detenir tres persones que intentaven robar a l’interior d’un habitatge situat a la Gran Via Jaume I de la ciutat. El dispositiu va arrencar quan els agents van detectar un grup format per tres individus sospitosos i van començar a seguir-los. Finalment van aconseguir enxampar-los al passeig General Mendoza després d’una persecució. Cap d’ells tenia antecedents policials però els agents sospiten que podrien haver comès altres robatoris a diversos barris de la ciutat.

El segons cas va produir-se el dijous 2 de juny quan els agents van detenir quatre homes, presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets fan ocórrer al voltant de els vuit del matí quan la Central de Comandament del 092 va rebre la trucada d’un establiment que denunciava que havia estat víctima d’un atracament amb arma blanca. Diverses unitats i agents de la Secció d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal de Girona es va desplaçar al lloc de l’incident. Després d’una recerca per la zona, els policies van aconseguir identificar quatre homes, d’entre 19 i 35 anys, que coincidien amb les característiques facilitades pels empleats del local.

Fonts del consistori gironí informen que aquestes últimes detencions s’emmarquen en el dispositiu específic de seguretat (amb un increment de presència policial) que s’està duent a terme en els barris de Sant Narcís i Santa Eugènia.