Continua a l’UCI el motorista de 58 anys ferit en un accident a Girona

La vianant que també va resultar ferida lleu ha rebut l’alta mèdica

Continua en estat crític ingressat a l’Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Josep Trueta de Girona i amb pronòstic reservat el motorista de 58 anys, veí de la capital gironina, que aquest dissabte a les vuit del vespre va resultar ferit en un accident de trànsit a la carretera Barcelona.

La vianant que es trobava a la vorera i que també va resultar ferida lleu a causa de l’impacte va ser atesa ahir al mateix hospital Trueta i va rebre l’alta mèdica al cap d’unes hores. L’accident va succeir a l’altura del número 15 de la carretera Barcelona quan un conductor de nacionalitat francesa, que anava acompanyat de la seva parella, i que circulava en direcció sud per aquesta via, va cometre una greu infracció de trànsit trencant a l’esquerra per agafar la ronda Sant Antoni Maria Claret. Durant la maniobra, el turisme va topar contra el motorista.

La Policia Municipal de Girona va detenir el conductor del turisme per un delicte de conducció imprudent amb resultat de lesions greus i, d’altra banda, ha ofert assistència psicològica a la dona del motorista ferit.

El conductor del vehicle, un home de nacionalitat francesa que anava acompanyat per la seva parella, ha passat aquest diumenge a disposició judicial i el jutge ha decretat llibertat amb càrrecs.