Més de 400 participants per protagonitzar la nova imatge a l’octubre de l’Espai Gironès

Tres persones han estat escollides en aquesta iniciativa

Més de 400 persones han participat en la convocatòria per buscar tres protagonistes per a la nova imatge publicitària a l’octubre de l’Espai Gironès, en el Model Fashion Show.  Els tres guanyadors són un noi de Girona, David Campos; una noia de Platja d’Aro, Luna Gutiérrez; i un nen de Figueres, Eduard Ymbert. Els guanyadors també reben un regal de 100 euros per gastar dissabte vinent a l’Espai Gironès.

La selecció s’ha dut a terme en el marc de la  Moda + De 10. 11 anys molt fashions!, per tal de buscar els millors looks fashion (persones amb estil propi), i coincidint amb els actes de l’onzè aniversari del centre comercial. Durant la setmana passada es van fer fotos a Olot (dimarts), Figueres (dimecres), Girona (dijous), Platja d’Aro (divendres) i dissabte a l’Espai Gironès, coincidint amb l’acte final de la Setmana de la Moda. També es va instal·lar al centre un provador virtual.

Per a la setmana del 23 de maig, s’ha organitzat un concurs de pastissos. Els participants podran portar el seu pastís dissabte 28 de maig, de 16h a 20h, i el guanyador serà obsequiat amb un àpat en un restaurant amb estrella Michelín.  De 12:00 a 13:00 h hi haurà ofertes gastronòmiques als restaurants de l’ Espai.

El dimecres 25 de maig, de 18h a 19h, es farà un Happy Hour a tots els restaurants de l’Espai, i per al dia 4 de juny el centre comercial anima a tothom a ajudar a construir el seu logo i a fer un brindis amb cava a partir de les 17h per celebrar l’aniversari. Es farà una foto aèria del logo, animació DJ i projecció de fotografies.

Sota el lema La Música + de 10. 11 anys amb molt de ritme, es va organitzar el dissabte 14 de maig El Concurs de Música + de 10, que va oferir als participants l’oportunitat de tocar en directe, sol o en grup a les instal·lacions de l’Espai. El grup CAMINO, de Girona, va ser el guanyador d’aquest original Concurs de Música El conjunt i es va endur com a premi una sessió de gravació a l’estudi Music Lan d’Avinyonet de Puigventós.  CAMINO, que fa cançons d’autor, va ser un dels vuit grups seleccionats per participar en el concurs d’entre la vintena d’arreu de les comarques gironines que s’hi havien presentat.

A més dels actes programats, l’Espai Gironès ha organitzat del 9 de maig al 4 de juny una recollida d’aliments, roba i llibres a favor del Banc dels Aliments, Càritas i Fundació Resilis. L’objectiu és dur a terme una nova acció solidària per contribuir a millorar el benestar dels gironins, que se suma a les nombroses actuacions que porta a terme el centre comercial en col·laboració amb entitats benèfiques del territori gironí. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, destaca la bona resposta per part de la població que té fins ara la recollida solidària que s’està duent a terme.