Dos detinguts quan robaven més de 200 palets en una empresa de Fornells de la Selva

L'alarma va saltar quan els homes van accedir dins el recinte

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 8 de maig dos homes, de 36 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.
 
Els fets van ocórrer el mateix dia 8 de maig, cap a tres quarts de nou del vespre, en una empresa situada al polígon industrial de Fornells de la Selva, on va saltar una alarma que alertava d’un possible robatori.
 
Quan els mossos van arribar al lloc, van localitzar una furgoneta blanca que estava estacionada a la part posterior de l’empresa. El vehicle tenia les portes posteriors obertes i un home carregava palets de fusta al sostre del vehicle, mentre un altre els apilava dins.
 
Els agents van identificar aquestes dues persones i van comprovar que per accedir al recinte de l’empresa s’havien enfilat damunt de la furgoneta per saltar. També van veure que havien tallat la tanca metàl·lica perimetral que delimitava la parcel·la.
 
En total havien carregat uns 210 palets, valorats en uns 2.000 euros.
 
Els dos homes van quedar detinguts com a presumptes autors de la temptativa de robatori i els palets van ser retornats a l’empresa.    
 
Els detinguts, tots dos amb antecedents, van passar el dia 9 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.