Dos ferits lleus en un accident entre dos turismes a l'N-II

Un dels vehicles implicats realitzava un canvi de sentit

Dos vehicles han xocat a les 8:53h d'aquest matí en un accident que s'ha produït a l'N-II dins el terme municipal d'Orriols. Un dels conductors intentava incorporar-se al trànsit des d'una carretera secundària per a reprendre la marxa en direcció Girona. Just en aquell moment passava un segon vehicle que circulava en direcció França i que ha estat víctima de l'envestida.

Com a resultat de l'impacte el primer cotxe ha quedat creuat al mig de la carretera mentre que el segon ha sortit cap a l'altre banda de la via completament girat. Aquest conductor és el que ha sofert pitjors lesions que no l'han permès sortir del vehicle fins l'arribada dels serveis mèdics que l'han atès al lloc dels fets. Com a resultat de l'impacte ha sofert una lesió cervical i un cop al tòrax, a més d'una crisi d'ansietat.

Pel que fa al conductor del primer turisme aquest només ha sofert un cop lleu al cap i es trobava completament conscient.

Dos conductors més que circulaven en sentit nord i sud respectivament s'han aturat per a regular el trànsit a l'espera de l'arribada dels Mossos d'Esquadra que hi han desplaçat una dotació. També s'han desplaçat fins al lloc dels fets dues unitats terrestres dels Bombers que han retirat el vehicle i una ambulància del SEM.

S'han produït petites cues en ambdós sentits de la marxa durant la retirada dels turismes.