Detingut per sostreure 27 mòbils durant una festa universitària a la Devesa de Girona

L'arrestat té 47 anys i va efectuar els robatoris la matinada del 23 d'abril

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 23 d'abril un home de 47 anys, nacionalitat romanesa i domicili desconegut com a presumpte autor del robatori de 27 mòbils a Girona.

Els fets van ocórrer la matinada del 23 d'abril a la zona de la Devesa, on se celebrava un concert i una festa universitària. Cap a mitjanit, una noia es va apropar a uns agents per denunciar la sostracció del seu telèfon mòbil.

Els mossos van iniciar una recerca per la zona i, a l'alçada del pont de França, van localitzar una persona que -en veure la presència policial- va marxar ràpidament del lloc. Després d'una breu persecució a peu el van aconseguir aturar i, durant l'escorcoll, li van trobar 27 telèfons mòbils que havien estat sostrets aquella mateixa nit a la zona on se celebrava la festa universitària.

Tots els telèfons mòbils recuperats ja s'han retornat als seus legítims propietaris. El detingut va passar el 24 d'abril a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.