Un conductor tira a terra la font de la plaça de les Patates de Figueres

Es valoraran els danys i l’autor haurà de pagar una multa per les destrosses causades

Un conductor ha tirat a terra aquesta passada matinada de dissabte a diumenge la històrica font de la plaça de les Patates de Figueres. Fonts d'aquest consistori de l’Alt Empordà han explicat que el conductor ha fugit del lloc dels fets.

Ràpidament, els agents de la Guàrdia Urbana del municipi han començat un patrullatge per la zona fins que han aconseguit localitzar el vehicle que hauria impactat contra aquesta font de pedra, estacionat a la pujada del Castell de Sant Ferran.

El turisme presentava diverses marques. Els policies han retirat el vehicle i l’han portat al dipòsit. Ara, el consistori valorarà els danys causats i el conductor haurà de pagar una multa per les destrosses realitzades al mobiliari urbà. Aquests dies, Figueres es troba immersa en la celebració de les Fires de la Creu. A causa de la topada, s’ha fet malbé el tub d’aquesta font i durant una estona l’aigua sortia a raig en aquest indret.

No obstant això, els agents han pogut aturar el raig d’aigua i han avisat els serveis de la brigada municipal. Els fets haurien succeït aquesta passada matinada abans de dos quarts de cinc del matí. Entre aquest diumenge i dilluns està previst que arreglin i tornin a col·locar al seu lloc les diverses peces que conformen aquesta font.La multa econòmica que haurà d'abonar el conductor dependrà de la valoració dels danys que s'hagin causat.