Un motorista ferit crític després de sortir de la via a Blanes

El conductor ha hagut de ser traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron en helicòpter medicalitzat

Un motorista ha resultat ferit crític en un accident que ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda a Blanes (Selva). Segons els Bombers de la Generalitat, el sinistre ha passat a les 15.25 hores al quilòmetre 6 de la carretera GI-682.

El conductor de la moto, l'únic implicat en l'accident, ha resultat ferit molt greu en sortir de la via per causes que es desconeixen. L'home, de 53 anys i veí de Blanes, ha estat traslladat en un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. En el sinistre també hi han treballat dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM. Des de l’Ajuntament de Blanes assenyalen que el ferit és un veí d’aquesta localitat de 53 anys. El sinistre ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts de quatre de la tarda a la carretera d’accés a la Costa Brava, a la GI-682, entre Blanes i Lloret de Mar, a l’entrada del barri Residencial Blanes.

Per causes que encara es desconeixen, el conductor ha topat contra un guarda-rail que hi ha a la rotonda d’accés cap a Residencial Blanes. En aquell moment no plovia en aquest indret i tampoc es té constància que hi hagi altres vehicles motoritzats implicats en el sinistre. Els primers en poder socórrer la víctima han estat els efectius d’un camió dels Bombers de la Generalitat que circulaven per la carretera. En total, en aquest accident hi han treballat cinc unitats de la Policia Local de Blanes, tres ambulància i dos dotacions dels Bombers. Fins al lloc també s’hi ha desplaçat un helicòpter medicalitzat del SEM que ha traslladat la víctima, amb ferides greus i pronòstic reservat, a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

A causa de l’accident, la Policia Local de Blanes ha tallat la carretera i s’ha anat donant pas alternatiu als vehicles que circulaven per la via. Un fet que ha ocasionat retencions i llargues cues en els dos sentits de la marxa.