Un lladre entra a casa d'uns avis de Rupià, els amenaça amb un ganivet i s'endú diners

L'home ha marxat amb el botí però sense ferir les víctimes

Un matrimoni d'avis de Rupià (Baix Empordà) ha patit aquest matí un robatori a casa seva. A les 7.25h del matí un home ha accedit a l'habitatge, situat al centre del poble, i els ha amenaçat amb un ganivet.

El lladre els ha exigit diners, mentre exhibia en tot moment l'arma blanca. La parella els ha donat diners en efectiu que tenia a casa i l'home ha fugit del lloc dels fets. El matrimoni ha sortit il·lès de l'assalt i cap dels dos ha patit ferides. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per trobar el sospitós, que hauria actuat sol.

A primera hora del matí, el delinqüent ha trucat a una cèntrica casa del poble, on viu una parella d'uns 60 anys. Resideixen just al costat del seu negoci de lampisteria. La dona ha obert la porta i, seguidament, el lladre l'ha amenaçat amb un ganivet per evitar que cridés o donés la veu d'alarma, i li ha exigit diners en efectiu i joies. El matrimoni ha entregat un sobre amb diners al lladre, que s'ha donat a la fuga.

Sis dotacions dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins a la localitat baixempordanesa de Rupià per esclarir els fets i tractar d'identificar el lladre. Al llarg del matí, han recorregut diversos punts del poble amb la parella de víctimes en busca de pistes que els portin al lladre, que ha actuat sol. La investigació continua oberta.