Guillem Manzanares, primer classificat en el VI Màster d'Esgrima de Catalunya masculina

El torneig va tenir lloc a l'Espai Gironès

Guillem Manzanares, del club Sala d’Armes Montjuïc (SAM), s’ha classificat en primer lloc en el sisè Màster d’Esgrima de Catalunya d’espasa masculina que dissabte es va dur a terme a l’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A,. Arnau Seguí va quedar en segona posició i Josep Metres, tercer; ambdós també del SAM.

La prova va aplegar un gran nombre de públic i va convertir el Centre Comercial en un dels punts de referència de l’esport a la demarcació. L’esdeveniment , organitzat per la Federació Catalana d’Esgrima i el club gironí Sala d’Armes de l’Onyar, va despertar un gran interès entre els visitants de l’Espai que es van acostar a la planta baixa, la zona habilitada per a la competició, per passar una divertida jornada en família coneixent un interessant esport que cada vegada rep més adeptes. El públic va poder contemplar les diverses demostracions d’espasa olímpica masculina que es van fer durant el matí i migdia i  participar en els tallers gratuïts d’iniciació a l’esgrima que es van organitzar . La jornada s’emmarcava en l’aposta de l’Espai per les col·laboracions d’àmbit local per a petits i grans i tenia per objectiu donar a conèixer aquesta disciplina olímpica i promoure la seva pràctica.

L’afluència de públic va ser constant durant tota la jornada en especial a la tarda amb la celebració del Màster 2016 que va reunir els set millors tiradors d’elit catalans. Un cop acabada la competició es van lliurar els trofeus als tres classificats.

Els responsables de l’Espai Gironès van fer una valoració molt positiva de la jornada i van manifestar la seva voluntat de continuar acollint les properes edicions del Màster d’esgrima de Catalunya d’espasa masculina.