L'Espai Gironès torna a regalar 100 euros en compres durant els matins

La iniciativa s’emmarca en la campanya homòloga

L’Espai Gironès ha previst nous premis per als clients que realitzin compres els matins durant aquest mes d’abril al Centre Comercial. En concret, repartirà deu premis més de 100 euros cadascun per gastar als establiments del centre fins el 30 de juny. La iniciativa s’emmarca en al campanya Els Matins iniciada fa dos mesos amb l’objectiu de donar un valor afegit a les compres realitzades als locals de l’Espai Gironès i atraure més visitants. El Centre Comercial ha activat una targeta de fidelització que es pot aconseguir a través del Punt d’informació.

Per optar als premis caldrà fer compres per un valor mínim de 30 euros, realitzar-les entre les 10h i les 13h de dilluns a dissabte, entre l’1 i el 30 d’abril, i omplir la targeta  de fidelització amb deu segells ( un segell per cada compra de 30€).  Els nous premis de 100 euros, que s’afegeixen als 10 que l’Espai va entregar el mes passat,  se’ls enduran les deu primeres persones que aconsegueixin omplir la targeta amb els deu segells.

Més de 9 milions de visitants

L’Espai Gironès , que  l’any passat va celebrar el seu desè aniversari,  s’ha consolidat com a centre de referència a les comarques de Girona. Durant el 2015 el Centre Comercial va rebre 9.036.000 visitants i els locals situats a les seves instal·lacions van realitzar  vendes per valor de  95’7  milions d’euros, un 2’5 % més que l’any anterior.  Els sectors que més han crescut  durant el 2015 són la restauració , el de parament i complements per la llar i l’oci.

Actualment el Centre Comercial acull a les seves instal·lacions 122 establiments, als que s’hi sumen l’hotel  i la gasolinera exteriors. La xifra representa el 98% de l’ocupació total. Pel que fa als locals buits estan en diferents fases de negociació  per intentar arribar a acords i aconseguir la plena ocupació.

Al voltant del 45% dels establiments són botigues de moda, i la resta són de complements, restauració i lleure, objectes per a la llar, botigues d’electrònica i de serveis.