Més de 34.000 persones passen per la 34a Fira de Primavera de Campllong

Han estat 4.000 més que l'any passat

Més de 34.000 persones vingudes principalment de les comarques gironines han passat durant aquest cap de setmana per la 34a Fira multisectorial de Primavera de Campllong (Gironès), unes 4.000 més que l’any passat.

El bon temps ha animat els visitants que han pogut passejar per la seixantena d’estands comercials de diversos sectors com alimentació, serveis o maquinària agrícola.

A més, unes 60 vaques de tretze explotacions ramaderes han participat aquest diumenge en el tradicional concurs morfològic de vaques de raça frisona que aquest cop ha guardonat un dels exemplars de Can Pol de Vilarnadal.

La consellera d’Agricultura, Mertixell Serret, ha posat de relleu el compromís del consistori de Campllong amb el sector agrari i ha destacat la feina que portat a terme durant aquests anys que ha permès posicionar aquesta mostra com una fira referent i un punt de trobada pels professionals d’aquest sector. Enguany s’han incorporat novetats com les jornades gastronòmiques del cargol ‘Encargola’t’ o un tren turístic que ha permès visitar el museu del camp.