Els Mossos comissen tres armes i droga en un control a la discoteca Caribbean de Girona

Es van identificar 27 persones, aixecar 19 actes i localitzar una menor dins el local

Agents dels Mossos d'Esquadra van portar a terme un dispositiu de control a la discoteca Caribbean de Girona pels voltants de tres quarts de tres de la matinada del passat dissabte 19 de març. L'acció va comptar amb la col·laboració de la Unitat Regional de Policia Administrativa, l’Àrea Regional de Recursos Operatius, juntament amb patrulles de la Policia Municipal de Girona i la seva unitat canina.
 
Aquest control s’emmarca dins les accions que tenen com a finalitat garantir la seguretat ciutadana i que es troben recollides en la llei orgànica 4/15. En concret l’acció portada a terme per ambdós cossos policials tenia com a finalitat vetllar per la seguretat de la zona tant des de l’interior del local com a les zones properes a aquest. El resultat de l’operatiu fou de 27 persones identificades, 19 actes per tinença de substàncies estupefaents, tres armes prohibides, localitzada una menor escapolida a l'interior de local -retornada al centre de menors posteriorment- i una acta administrativa per diferents irregularitats detectades en el local.
 
Totes les actes que es van aixecar el dia de l’operatiu seran trameses als organismes encarregats de resoldre els expedients.
 
Mossos i Policia Municipal de Girona asseguren que continuaran realitzant aquests tipus de controls per tal de garantir la pau i la seguretat en tota la ciutat i el concret a les seves zones d’oci.