Espai Gironès lliura els 10 premis de 100 euros de la campanya 'Els matins de l'Espai'

Els guanyadors van poder gastar aquesta quantitat en les botigues del centre

L’Espai Gironès ha fet entrega dels 10 premis de 100 euros de la campanya Els Matins de l’Espai que es va posar en marxa amb l’objectiu de donar un valor afegit a les compres realitzades als locals del Centre Comercial  i atraure més visitants durant els matins. Els guanyadors són les deu primeres persones que van aconseguir omplir la targeta de fidelització que prèviament havien de demanar al Punt d’Informació i tenen de termini fins el 13 de maig  per gastar els 100 euros de cada premi als establiments del centre.

Per optar als premis calia  fer compres per un valor mínim de 30 euros, realitzar-les entre les 10h i les 13h de dilluns a dissabte, entre el 15 de febrer i el 13 de març,  i omplir la targeta  de fidelització amb deu segells (un segell per cada compra de 30 euros)

Més de 9 milions de visitants

L’Espai Gironès , que  l’any passat va celebrar el seu desè aniversari,  s’ha consolidat com a centre de referència a les comarques de Girona. Durant el 2015 el Centre Comercial va rebre 9.036.000 visitants i els locals situats a les seves instal·lacions van realitzar  vendes per valor de  95’7  milions d’euros, un 2’5 % més que l’any anterior.  Els sectors que més han crescut  durant el 2015 són la restauració , el de parament i complements per la llar i l’oci.

Actualment el Centre Comercial acull a les seves instal·lacions 122 establiments, als que s’hi sumen l’hotel  i la gasolinera exteriors. La xifra representa el 98% de l’ocupació total. Pel que fa als locals buits estan en diferents fases de negociació  per intentar arribar a acords i aconseguir la plena ocupació.

Al voltant del 45% dels establiments són botigues de moda, i la resta són de complements, restauració i lleure, objectes per a la llar, botigues d’electrònica i de serveis.