Les entrades per al concert de Manel a l'(a)phònica s'esgoten en 25 minuts

El grup barceloní farà una preestrena per presentar el seu nou àlbum, 'Jo competeixo'

Les entrades per al concert de Manel a l'(a)phònica previst per al divendres 13 de maig al Claustre del Monestir de Sant Esteve s'han esgotat aquest divendres en només 25 minuts, segons ha informat l'organització.

El recital del quartet barceloní serà una preestrena del seu nou disc, 'Jo competeixo', que sortirà a la venda el 8 d'abril. Abans de concert, el festival presentarà tota la programació de la tretzena edició, que se celebrarà entre el 24 i el 26 de juny. Les entrades per al concert de Manel s'han posat a la venda a les deu del matí i abans de dos quarts d'onze del matí ja s'havien exhaurit.

Serà la primera ocasió per escoltar les cançons del nou àlbum més d'un any després de tancar l'anterior gira per presentar 'Atletes baixin de l'escenari', tot i que la presentació oficial serà el 4 de juny al festival Primavera Sound.Aquest serà el tercer concert que el grup barceloní farà a la capital de Pla de l'Estany. El 2013, van actuar a l'escenari Estrella Damm Club Natació Banyoles i el 2009 van actuar a l'Auditori de l'Ateneu en el que va ser el primer recital de Manel a les comarques gironines.