Detenen quatre persones per robar en dos supermercats d'Olot

Els Mossos els van interceptar quan fugien de la ciutat amb cotxe

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 3 de març a Olot quatre homes d'entre 19 i 33 anys, nacionalitat romanesa i Veïns de Rubí (Vallès Occidental) per robar en dos supermercats d'Olot.

Segons un comunicat de la policia difós aquest dijous, la comissaria de la capital de la Garrotxa va ser alertada pel responsable d'un supermercat d'aquest municipi cap a les dues del migdia de què uns individus havien sostret del seu establiment diversos productes. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els pispes van ser interceptats a la rotonda de la carretera de Santa Pau quan fugien de la ciutat amb cotxe, en direcció a Sant Joan les Fonts. Els detinguts portaven productes d'alimentació i d'higiene valorats en més de 800 euros.

Es van poder recuperar prop de 100 llaunes d’escopinyes i de tonyina, 70 paquets de xocolata, 76 paquets de pernil del país, cremes i tubs de dentífric.

La policia calcula que els pispes van robar productes valorats en més de 400 euros en cada supermercat.Els detinguts, la majoria amb antecedents, van passar el dia 4 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.