Busquen un ancià de 85 anys desaparegut des de dimecres a Cassà de la Selva

Té pèrdues de memòria i va sortir de casa seva a les quatre de la tarda

Els Mossos d’Esquadra, Bombers i Policia Local de Cassà de la Selva busquen un veí de Cassà de la Selva (Gironès) de 85 anys, Fèlix Delgado, que consta com a desaparegut des del passat dimecres 2 de març.

L’home va sortir de casa seva a les quatre de la tarda i encara no ha tornat. En el moment dels fets, el veí - que mesura 1,70 metres- portava una jaqueta fosca i una gorra. La família ha distribuït cartells per la vila per intentar localitzar-lo.

Es veu que el desaparegut pateix pèrdues de memòria i per això demanen la col·laboració ciutadana per intentar trobar-lo el més aviat possible. Des del consistori de Cassà de la Selva, s’han fet ressò de la desaparició i han enviat un comunicat als mitjans de comunicació on s’explica que si algú el veu o té alguna dada es posi en contacte amb la Policia Local de Cassà.

La família assenyala que el desaparegut acostuma a caminar encorbat. Des de dimecres, els cossos policials i d’emergències han estat buscant-lo per diverses zones i carrerons de Cassà de la Selva per s’hi s’havia perdut per la part més cèntrica. També han fet gestions amb els hospitals propers per saber si s’hi havia dirigit en algun moment. Aquest divendres la recerca s’ha focalitzat a les urbanitzacions i zones rurals de la vila.