Detingut un tercer implicat en la baralla mortal als afores de la discoteca Caribbean

Avui li faran la roda de reconeixement

Els Mossos d'Esquadra han detingut un tercer jove suposadament implicat en la baralla mortal a l'exterior de la discoteca Caribbean de Girona.

Per aquest crim ja van detenir dos homes, un està en presó provisional i l'altre va quedar en llibertat. Tots dos investigats per un delicte d'homicidi. Des de l'inici, els investigadors tenien identificat i buscaven aquest tercer jove perquè tenen indicis que apuntaven que va participar en la trifulga i que també hauria colpejat la víctima.

La víctima és un jove de 22 anys que va quedar malferit durant la baralla i va morir tres dies després a l'hospital. Està previst que aquest dimecres sotmetin el detingut a una roda de reconeixement i, si l'identifiquen, passi a disposició judicial dijous.

La baralla mortal va ser la matinada del 31 de gener i la víctima, un jove d 22 anys, va morir dimecres a l'hospital com a resultat de les ferides. Els Mossos d'Esquadra ja van detenir dos joves presumptament vinculats a l'agressió mortal. Després de passar a disposició judicial, la jutgessa va enviar a presó comunicada i sense fiança un dels dos arrestats, Taoufik El Y. perquè la investigació apunta que va ser l'autor directe dels cops que van acabar amb la vida de la víctima. L'altre detingut, Mohamed T., va sortir en llibertat tot i que la jutgessa també li imputa un delicte d'homicidi.

Segons testimonis, hi havia un tercer jove implicat en la trifulga buscat pels Mossos d'Esquadra. Els investigadors han pogut detenir Mohamed B. i està previst que aquest dimecres el sotmetin a una roda de reconeixement. Si l'identifiquen, passarà a disposició judicial probablement dijous. Aleshores, segons la seva implicació en la baralla, podria ingressar a presó o quedar en llibertat a l'espera de judici.

Els implicats, tots ells d'origen marroquí, es coneixien prèviament i uns dies abans de l'agressió van tenir una enganxada per un deute de drogues. L'enemistat era entre la víctima i Mohamed T. Quan es van trobar a la discoteca, van començar a fer-se retrets i la disputa va anar pujant de to.

Segons la versió que va donar al jutjat Taoufik El Y., mentre ells dos s'increpaven la víctima va treure un ganivet i el va apunyalar a la zona del llavi. El jove va començar a sagnar i, enfadat, va córrer darrere la víctima i es van enredar en una baralla durant la qual hi va haver diversos cops i puntades. A la zona de la disputa hi havia més joves.

Taoufik El Y. va negar que propinés cops de peu al cap a la víctima quan era a terra. Segons la seva versió, mentre es barallaven es va començar a marejar per la pèrdua de sang pel tall al llavi i va marxar de pressa cap a l'hospital Santa Caterina de Salt, on el van atendre a urgències i li van suturar el tall amb sis punts. El jove assegurava que quan va marxar del lloc de la baralla no era conscient de la gravetat de l'estat de la víctima.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de la baralla cap a dos quarts de sis del matí. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van trobar la víctima estesa a terra. Els serveis mèdics van traslladar el jove a l'hospital, on va quedar ingressat en estat crític. Tres dies després va morir com a conseqüència de les ferides