L’Espai Gironès fomenta les compres els matins amb 10 premis de 100 euros

La promoció estarà vigent fins el 13 de març

Donar un valor afegit a les compres realitzades als locals de l’Espai Gironès i atraure més visitants durant els matins. Aquest és l’objectiu de la iniciativa Els Matins de l’Espai que el Centre Comercial ha posat en marxa a través d’una targeta de fidelització amb la qual els clients es podran endur 10 premis de 100 euros cadascun per gastar als establiments del centre fins el 13 de maig. Les targetes es poden aconseguir demanant-les al Punt d’informació.

Per optar als premis caldrà fer compres per un valor mínim de 30 euros, realitzar-les entre les 10h i les 13h de dilluns a dissabte, entre el 15 de febrer i el 13 de març, i omplir la targeta  de fidelització amb deu segells ( un segell per cada compra de 30€).  Els 10 premis de 100 euros se’ls enduran les deu primeres persones que aconsegueixin omplir la targeta amb els deu segells.

Més de 9 milions de visitants

L’Espai Gironès , que  l’any passat va celebrar el seu desè aniversari,  s’ha consolidat com a centre de referència a les comarques de Girona. Durant el 2015 el Centre Comercial va rebre 9.036.000 visitants i els locals situats a les seves instal·lacions van realitzar  vendes per valor de  95’7  milions d’euros, un 2’5 % més que l’any anterior.  Els sectors que més han crescut  durant el 2015 són la restauració , el de parament i complements per la llar i l’oci.

Actualment el Centre Comercial acull a les seves instal·lacions 122 establiments, als que s’hi sumen l’hotel  i la gasolinera exteriors. La xifra representa el 98% de l’ocupació total. Pel que fa als locals buits estan en diferents fases de negociació  per intentar arribar a acords i aconseguir la plena ocupació.

Al voltant del 45% dels establiments són botigues de moda, i la resta són de complements, restauració i lleure, objectes per a la llar, botigues d’electrònica i de serveis.