Incendi sense ferits en una oficina bancària a Platja d'Aro

En el moment dels fets, l'oficina estava oberta al públic i hi havia sis persones a dins

Un incendi ha afectat aquest dijous al migdia una sucursal bancària de Banc Sabadell a Platja d'Aro (Baix Empordà) sense causar ferits, tot i que en el moment dels fets la sucursal encara estava oberta al públic.

A l'interior hi havia sis persones que han sortit pel seu propi peu. Els Bombers també han desallotjat tres persones de la resta de l'edifici. Els fets s'han produït a tres quarts i mig de dues del migdia a l'Avinguda Castell d'Aro. A la zona s'estaven fent uns treballs de soldadura, tot i que fins al moment no es pot determinar que la causa de l'incendi sigui aquesta o una altra. Si es pot indicar que el foc s'ha originat a la sala de màquines de l'aire condicionat.

Set dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc, i han extingit el foc uns vint minuts més tard. A continuació, han revisat les instal·lacions i han tret les plaques del sostre malmeses. L'edifici no ha quedat afectat. Nou patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local també han intervingut al lloc.