Continua ingressat a l’UCI del Trueta el jove que va caure mentre feia senderisme a Setcases

Està estable dins la gravetat i amb pronòstic reservat

Continua ingressat en estat greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Josep Trueta de Girona el jove de 20 anys, veí de Montagut i Oix (Garrotxa), que el passat divendres va resultar ferit crític amb politraumatismes després de precipitar-se des de 150 metres mentre feia una travessa de senderisme entre el Gra de Fajol Petit i Vallter 2000, a Setcases, al Ripollès.

El jove continua estable dins de la gravetat i amb pronòstic reservat. Encara es desconeixen les causes de la caiguda. En el moment dels fets, el jove anava amb dos companys, una veïna d’Olot i un noi de Sant Joan les Fonts que no van resultar ferits. Bombers de la Generalitat, dues unitats del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), un helicòpter i vehicles de suport van participar en el rescat de la víctima que va ser traslladada directament en helicòpter a l’hospital gironí.

En l’incident també van participar els Mossos d’Esquadra i efectius del SEM. Un dels companys de la víctima va alertar dels fets trucant als serveis d’emergències el passat divendres minuts abans de la una del migdia. La zona per on va caure la víctima és complicada pel que fa al terreny, amb passos estrets i on habitualment durant l’hivern acostumen a haver-hi plaques de gel.