Liciten per 214.305 € la reforma d’un tram de les voreres de la carretera de Lloret de Vidreres

Es trauran els panots i s’hi posarà formigó raspat acolorit

L’Ajuntament de Vidreres (Selva) ha licitat les obres de reforma d’un tram de les voreres de la carretera de Lloret de Mar per valor de 214.305,74 euros, amb IVA. En concret, l’obra es focalitzarà en uns 1.000 metres d’aquest carrer - des de l’ajuntament nou fins al pavelló- i es trauran els panots actuals per col·locar-hi formigó raspat acolorit.

L’anunci de licitació s’ha publicat aquest divendres 12 de febrer a la pàgina web de Contractació Pública de la Generalitat sota el nom de ‘Projecte de Reforma en un tram de voreres del carrer Lloret de Vidreres’. Els treballs s’allargaran tres mesos i les empreses interessades poden presentar els seus projectes fins el proper 1 de març al migdia. Amb aquesta actuació, es vol homogeneïtzar la imatge del carrer, que fins ara no estava unificada, i assimilar-la amb la de la via Costa Brava.

El projecte també comportarà la substitució de tots els fanals per uns altres de baix consum i amb una instal·lació elèctrica més actualitzada. En principi, el consistori compta amb una subvenció de 23.050 euros de la Diputació de Girona per tirar endavant els treballs. El pressupost bàsic de la licitació és 177.112, 19 euros sense IVA, 214.305,74 amb IVA inclòs.