L'audiència d'AraGirona.cat creix un 120% el 2015 i gairebé assoleix el milió de lectors

Durant l'any passat es van registrar 3.880.115 pàgines vistes

El diari digital AraGirona.cat es consolida com el digital nadiu de la província de Girona amb més lectors i estableix un nou rècord d'audiència. Al llarg de tot el 2015 un total de 976.379 lectors van consultar les notícies i articules publicats, el que suposa un increment de gairebé el 120% respecte l'any 2014, moment en que es van assolir els 444.452 lectors. Aquests dades ha estat certificades per OJD Interactiva mitjançant una auditoria realitzada en el mesurador d'audiència.

El nombre de pàgines vistes també han experimentat una crescuda, passant de les 1.995.979 pàgines vistes el 2014 fins els 3.880.115 registrats al llarg de l'any passat.

El canvi més important s'ha experimentat després que el web adaptés els seus continguts per a dispositius mòbils mitjançant aliança amb la companyia Marfeel, especialitzada en optimitzar webs.

El primer amb app 100% gratuïta

Els lectors disposen des de març de 2013 d'una aplicació per a dispositius Apple (iOS) i també per a smartphones Android. El programa, que es pot descarregar de forma totalment gratuïta a la Apple Store i a Google Play, situa AraGirona.cat com el primer mitjà de comunicació digital de la demarcació de Girona que va permetre la lectura dels seus continguts sense haver d'abonar cap mena de recàrrec ni subscripció.

Amb ella es pot consultar la portada actualitzada en temps real, llegir les notícies i els articles d'opinió com també compartir els continguts a través de Facebook, Twitter i correu electrònic.

L'aplicació ha estat programada per l'empresa gironina IconTouchMobile, encarregada també de crear la app del "Girona In" per a l'Ajuntament de Girona. Pel que fa al disseny aquest l'ha realitzat l'empresa de Vilajuïga, Visual13.

Es pot descarregar a través de l'Apple Store i la Google Play.