Dos detinguts per endur-se menjar i productes d'higiene en tres supermercats de la Bisbal

Van robar per un import total de 400 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 29 de gener, dos homes, de 23 i 26 anys, ambdós de nacionalitat romanesa i veïns de Tarragona, com a presumptes autors d’un delicte de furt.
 
El mateix 29 de gener cap a dos quarts de quatre de la tarda, una patrulla va establir un control de seguretat ciutadana a la carretera C-66, al seu punt quilomètric 10, dins el terme municipal de la Bisbal d’Empordà.
 
Els agents van aturar un vehicle on hi viatjaven dos homes que davant la presència policial es van mostrar molt nerviosos en tot moment. En obrir el maleter, els mossos van veure cinc  bosses de grans dimensions plenes de diversos productes bàsicament d’alimentació i d’higiene personal.
 
En preguntar l’origen de tanta quantitat de productes, els homes van donar versions contradictòries, fet pel qual els agents van iniciar les indagacions per esbrinar l’origen dels articles.
 
Els mossos van comprovar que aquell mateix dia hi havia hagut sostraccions de productes a tres supermercats de la Bisbal d’Empordà que, precisament, coincidien amb els trobats al maleter del vehicle.
 
Després de les comprovacions pertinents, els policies van constatar que efectivament la mercaderia era sostreta i que el valor total ascendiria a uns 407 euros.
 
Per aquest motiu es van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de furt.
 
Els detinguts, un d’ells amb antecedents per fets similars, van quedar citats per tal de declarar davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.