Roben 4.000 euros en material de neteja d'un magatzem a Riudellots de la Creu

Els lladres han esbotzat de nit el pany per entrar

Els responsables de l'empresa Jordi Ramon Carreras de Banyoles, dedicada a la distribució de productes de neteja, han tingut coneixement del robatori quan aquest matí els treballadors han entrat a la nau i s'han trobat amb el pany de la porta esbotzada.

El magatzem es troba al veïnat de la República a Riudellots de la Creu, al terme municipal de Palol de Revardit (Pla de l'Estany), molt a prop d'una gasolinera que hi ha a la C-66.

Els lladres han entrat només a una de les dues naus que utilitzencom a magatzem i s'han endut material de neteja valorat en més de 4.000 euros. Segons fonts de l'empresa, han agafat palets sencers i alguns que estaven a mitges així com caixes que contenien escombres, bosses d'escombraries, rentavaixelles i productes per netejar el terra, entre d'altres.

També han intentat robar les bateries del carretó elevador que hi ha a la nau perquè les tapes estaven obertes però finalment han desistit, possiblement pel seu pes.

L'empresa creu que han hagut de venir amb un camió petit o una furgoneta grossa perquè el material que s'han endut és molt voluminós. Aquest dimecres ho han denunciat als Mossos d'Esquadra perquè ho investiguin.